Saunaremontti avaimet käteen -pakettina Seinäjoella

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Onko saunaremontti tullut ajankohtaiseksi kotona tai esimerkiksi vapaa-ajan asunnossa? Seinäjoen Pesuhuoneremontit on kosteiden tilojen remonttien vahva ammattilainen, joka tarjoaa saunaremontit alusta loppuun saakka ”avaimet käteen” -periaatteella Seinäjoella.

Käytämme remonteissamme Sun Saunan designiltaan ja hinnaltaan kilpailukykyisiä lauteita, paneeleita, valaistuksia ja lasiseiniä. Sun Saunan kaikki saunamallistot ovat sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja puuseppien yhdessä suunnittelemia ja niiden yksityiskohdat on hiottu tarkasti. Laudemallistot kestävät aikaa, ja harkitut yksityiskohdat miellyttävät silmää vielä vuosienkin kuluttua.

Saunaremontti

Saunaremontti voi kattaa koko saunan tai esimerkiksi vain lauteiden uudistamisen. Olipa saunaremontti suuri tai pieni, sen suunnittelu ja toteutus kannattaa tehdä huolella. Ota jo suunnitteluun mukaan remontoinnin ammattilainen! Suuremmatkin saunaremontit onnistuvat meiltä nopeasti alusta loppuun, kunhan suunnitelmat ja materiaalivalinnat on tehty yhdessä – teemme sinulle uuden saunan nopeallakin aikataululla.


Vanhan saunan voi uudistaa erilaisilla lauteilla, seinäpaneeleilla, valaisimilla ja kiukailla. Voit valita tehdasvalmisteiset valmislauteet tai muotoillut erikoislauteet mittatilaustyönä. Jo pelkästään lauteiden uudelleenkäsittelyllä saa saunaan helposti ja nopeasti uutta ilmettä. Erilaisilla valaistusratkaisuilla saat puolestaan luotua tilaan tunnelmaa.

 

Saunaremontti-sivuilta löydät ideoita ja vinkkejä erilaisiin kohteisiin. Tutustu upeisiin saunoihin ja aloita saunaremonttisi ideointi – asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua remontin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen saakka.

 

Starkin saunaesite
Yhteydenottokuvake

Teemme designiltaan ja hinnaltaan kilpailukykyiset Sun Sauna -remontit Seinäjoen seudulla. Saat valmiin saunan jopa viikossa.

Pyydä tarjous