Ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita yrityksestämme

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajankohtaista märkätilan remonteista Seinäjoella

Seinäjoen Pesuhuoneremontit hoitaa kaikki märkätilan remontit vahvalla ammattitaidolla Seinäjoella ja muualla Etelä-Pohjanmaan alueella. Haluaisitko lukea ajankohtaisia uutisia yrityksestämme, kuulla alan viimeisimmistä trendeistä ja saada vinkkejä onnistuneeseen remonttiin?

Kokoamme tälle sivulle eri medioissa yrityksestämme julkaistuja artikkeleita ja muita uutisia sekä vinkkejä ja tarjouksia, joista voi olla apua omaa remonttiprojektiaan pohtivalle. Remontin toteuttamisessa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Autamme mielellämme!

“Seinäjoen Pesuhuoneremontit pääsi heti vauhtiin”

Asuntokauppa Ylinen Oy perusti Seinäjoen Pesuhuoneremontit aputoiminimekseen syksyllä 2020. Yrityksen tavoitteena on toteuttaa ensimmäisenä toimintavuotenaan noin 50 pesuhuoneremonttia. Tiivis yhteistyö sähkö-, putki- ja purkuyritysten kanssa on valmiina ja ensimmäiset remontit hyvällä mallilla.

Kylpyhuoneremonteissa on työn osuus merkittävä ja tätä kautta myös kotitalousvähennys on suuri verotuksessa. Verotuksessa on mahdollisuus jo verovuoden aikana pienentää verotusta ennakkopidätyksenkin osalta, kertoo toimitusjohtaja Antero Ylinen.


Lue koko artikkeli täältä.

Tärkeintä on kaivo, lattian kaadot ja vedeneristys

Pesuhuoneremontti kestää kahdesta viikosta kuukauteen. Aikatauluista pidetään kiinni, mutta vanhaa purettaessa mahdolliset kosteusvauriot on aina korjattava ensin, kun ryhdytään rakentamaan uutta.


Yksi tärkeimmistä asioista remontissa on lattian hyvä kaato. Hyvän kaadon takaamiseksi pitää niin toteutustavan kuin materiaalivalintojenkin olla oikeat. Seinäjoen Pesuhuoneremontit toteuttaa asiakkaan toiveet hyvällä yhteistyöllä ja auttaa eri ratkaisuvaihtoehtojen valinnassa.


Lue koko artikkeli täältä.

Yhteydenottokuvake

Märkätilan remontissa kannattaa luottaa ammattilaistemme apuun! Palvelemme sinua Seinäjoen alueella.

Pyydä tarjous